WAT WE DOEN?

100

Nieuwbouw

Voor de gehele aanleg van de elektriciteit van uw nieuwbouwwoning bent u bij ons aan het juiste adres. Geheel afgestemd op uw wensen en de bouwplanning.

100

Verbouw

Van kleine verbouwingen tot gehele uitbouwen, het wordt pas fijn wonen als ook uw elektriciteit juist is aangelegd… Voldoende stopcontacten, een overzichtelijke stoppenkast en weggewerkte leidingen maken uw verbouwing af.

100

Renovatie

Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Dan is uw elektra dat waarschijnlijk ook… Wij herstellen uw bestaande elektra en denken mee over nieuwe en duurzame oplossingen, zodat u weer jaren vooruit kunt.

100

Service en onderhoud

R. Vos Elektro staat garant voor optimale service. Wij vinden het belangrijk dat de klant geheel op ons kan vertrouwen, zowel tijdens een project maar ook zeker daarna. Daarom bieden wij ook service en onderhoud.


Onderhoud

Het juiste onderhoud van uw installatie minimaliseert de kans op storingen. Treedt er tóch een storing op, zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen, tegen zo laag mogelijke kosten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 638406992, via email info@rvoselektro.nl, of vul het contactformulier in op de contact pagina om de mogelijkheden te bespreken.

adminWerkzaamheden